КАК УКРАСИТЬ ТОРТ МЕРЕНГАМИ
In order to decorate a cake with meringue, you can follow these simple steps. First, prepare a smooth and even cake surface by trimming off any uneven edges. Then, prepare the meringue mixture by beating egg whites and sugar together until stiff peaks form. Next, apply a thin layer of buttercream or ganache on the cake to help the meringue stick. Using a piping bag, pipe meringue onto the cake in desired patterns or shapes. You can create peaks, swirls, or even cover the entire cake with meringue. Once the cake is fully decorated, use a kitchen torch to lightly toast the meringue, giving it a beautiful golden color and adding a delicious flavor. Remember to serve the cake immediately after decorating, as meringue tends to soften over time. Enjoy your beautifully decorated meringue cake!
Этот белковый крем получится у всех 100%. Швейцарская меренга для украшения и покрытия торта
КАК ЕГО ЗОВУТ... ПОМОГИТЕ С НАЗВАНИЕМ.. ОБАЛДЕННЫЙ ПЕСОЧНЫЙ ТОРТ С ПРОСЛОЙКОЙ БЕЗЕ И ОРЕХАМИ
Вот так ПРОСТО 2-мя насадками УКРАСИТЬ ТОРТ
Швейцарская Меренга Подробный Рецепт
ИДЕАЛЬНОЕ БЕЗЕ/ Швейцарская МЕРЕНГА/ Очень ПОДРОБНО
Итальянская МЕРЕНГА ☆ Бюджетное ВЫРАВНИВАНИЕ для торта
Чёткая 🍭 Итальянская меренга - Я - ТОРТодел!
идеальное 🍭 БЕЗЕ 🍭без трещин! Ручным миксером! Все нюансы! 100% получается! Быстро и Просто